Godmorgon :D

Sitter och kollar på tv just nu ;) igår så va jag och syran me Sammy, Molly och Colin typ hela dan ;) idag så ska tror jag att de blir samma sak som igår ;) orkar inte göra något annat :3 vet att ni bryr er! Imorn så kommer kusinerna ;) då kanske vi hittar på lite mer ;) vi går se! OM HANMA ELIASSON SER DE HÄR SÅ RING/SMSA MIG NUUUUU! Heeeeeeejdå!! // F E L I C I A < 3


Godmorgon!

Framme på Gotland nu ;) elr kom fram inatt ;) sitter och kollar på tv just nu men de e jätte bra väder så ska nog gå ut lite ;) har inget att skriva om... Världens kortaste, onödigaste och tråkigaste inlägg! ;) aja hejdå!! // F E L I C I A < 3


Tjena!

På bättre humör just nu! ;) sitter och chattar me en jätte gullig tjej på facebook just nu <3 idag har jag och familjen varit och kollat på en simtävling då man skulle ha roliga hattar på huvudet och och den s hade bäst gjorda hatt vann :3 haha jätte tråkigt! Sen så åkte vi och fika ;) och nu e jag hemma ;) och nu så ska jag gå ner till bryggan och bada :) sen så går jag hem och äter sen så går bilen mot Gotland :D nu vet ni hur min dag ser ut! Hejdå! Bloggar mer imorn! // F E L I C I A < 3 Hahahaha :') bästa skylten:


Hejsan!

Är på sjukt dåligt humör just nu! :/ på grund av massa saker som jag inte vill ta upp på bloggen! Bara så ni vet ;) idag vill jag helst va hemma och ta de lugnt men familjen tvingar mig att gå och kolla på nån simtävling -.- aja jag får leva me de ;) och tack för alla gulliga kommentarer :** fortsätt så! Då blir Felicia glad :D måste gå och fixa till mig lite nu! Hejdå! // F E L I C I A < 3 Ni får en bild på den underbaraste ponny i hela världen:


Livet kunde va bättre...

:'(


Tisdag

Tjooo! Idag är de jätte dåligt väder hör i västervik ;( finns typ inget att görs när de e dåligt väder här :( men som tur är så har jag ju min lilla bebis! (min mobil) ;) Nejmen imorn drar jag till Gotland :D läääängtar! ;) har verkligen inget att skriva om! Ska inte tråka ut er för mycke nu! Hejdå! Och jo juste de e inge kul att blogga när ingen kommenterar ;) vi har inte fått nån kommentar på typ 2849503826173738931 år :O så kommentera nu ;) hejdå! :* // F E L I C I A < 3 Åhhh va jag saknar dig! Fina ponny:


Hej hej!

Kom precis hem från stan ;) har varit och små shoppat lite me syrran, mamma och farmor ;) just nu så sitter jag och kollar på när syrran kör Wii och så smsar jag me massa roliga människor :) bloggar mer imorn! Puss! // F E L I C I A < 3 Så här såg jag ut idag:


Tillbaka! ;)

Nu funkar blogg.se appen igen :D kom hem från ridlägret i lördags :( har haft de så jävla bra! Allt va perfekt! Saknar grällsta redan! Speciellt min fina och bästa ponny cirkus, blåa gruppen och sara! <3 önskar att jag kunde spola tillbaka tiden! Aja tror inte att de e så kul för er att lyssna på hur mycke jag saknar ett ridläger ;) just nu så sitter jag och kollar på tv i Västervik ;) vi ska typ åka och bada nu :) på onsdag åker jag till Gotland :D eftersom att appen funkar igen så kommer jag kunna uppdatera! Men den blir nog max 2 par inlägg om dan! Nu måste jag gå och fixa till mig lite! Ha de bra! Hejdå! <3 // F E L I C I A < 3 Några bilder från ridlägret:


RSS 2.0